Sunt destule restaurante italiene in Bucuresti


Daca imi doresc intr-o zi sa merg intr-un restaurant cu specific italian, cu siguranta mai gasesc cel putin doua sau trei persoane care sa mearga. Ceea ce ma determina pe mine sa fac o astfel de alegere int-o zi de duminica, spre exemplu, este faptul ca intr-un restaurant italienesc imi face placere atat mancarea, cat si atmosfera pe care personalul reuseste sa o creeze.

Petrecere de pomina – organizata intr-un restaurant italian din Bucuresti

In astfel de restaurante italiene din Bucuresti nu numai ca poti petrece o dup-a amiaza deosebita, o seara speciala, dar poti organiza si petreceri cu diverse ocazii speciale pentru tine sau pentru cei apropiati. Am avut ocazia sa mi se organizeze o petrecere surpriza la un restaurant cu specific italian de catre sotul meu si am ramas nu numai placut impresionata de toata lumea adunata acolo pentru mine, dar si de ceea ce au reusit sa faca cei din restaurant in privinta mancarii si a atmosferei. A deosebit de frums totul si nu cred ca vorbesc astfel doar din cauza memoriei afective care m-ar putea determina sa leg bucuria sarbatoririi de locul organizarii.

Cred ca poti sa te destinzi intr-un restaurant italian din Bucuresti

Italienii, se stie ca au un mod deosebit de a se relaxa, acel stil de viata care nu implica stres si nicio graba. Odata ce intri intr-un restaurant italian din Bucuresti ai senzatia, foarte placuta ca faci o calatorie in Peninsula si ca te afli intr-un film pe care l-ai urmarit candva la televizor. Acel dolce far niente, adica sa stai si sa te bucuri de placerea de a trai, de a contempla viata cu toate minunatiile ei, poate fi simtit din plin atunci cand pasesti pragul unui restaurant italian. Si cum viata reala este atat de obositoare si din ce in ce mai stresanta, de ce sa nu ne bucuram?!