Să înfruntăm cea mai grea iarnă cu cizme de damă


După cum simţim pe pielea noastră, iarna bate la uşă destul de devreme. Asta o spun şi televiziunile care ne tot avertizează că va fi cea mai rece iarnă din ultimii… o sută de ani, cred. Oricum, era ceva de genul cea mai rece iarnă! Un astfel de avertisment nu ne poate determina decât să ne pregătim: în primul rând, ne luăm haine groase şi cizme de iarnă.

Cizme damă groase şi ieftine

Nu trebuie să ai nişte venituri extraordinare ca să îţi permiţi o pereche de cizme de iarnă bune. Spre exemplu, am găsit o pereche de cizme damă lungi, până în dreptul genunchiului, disponibilă în două culori, negru şi albastru, la 209,30 lei, cu reducere de 30% de la 299,00 lei.cizme dama diferitsitl Consider că e o bună afacere să cumperi astfel de cizme de damă, deoarece pe lângă faptul că ţin cald, pot fi purtate în circumstanţe din cele mai diverse: cu blugi, fustă, rochie. În partea centrală de sus are şi o floare în relief, ceea ce dă o notă de originalitate, în comparaţie cu alte modele de cizme damă lungi. O cataramă poate ajusta strângerea pe picior, în functie de necesitate, de propria siluetă.

Pentru că transportul este gratuit şi am mai găsit o altă pereche pentru fiica mea, am să o comand şi pe aceasta. Nişte cizme tip UGG cu strasuri argintii drăguţe, potrivite firii ei vesele.

În plus, sunt şi ele reduse de la 149.00 lei la 96,85 lei, cu o reducere de 35%. Sigur se va bucura de surpriza neaşteptată pe care am să i-o fac, iar eu am mai scăpat de o grijă, aceea a încălţămintei de iarnă, cel puţin pentru moment.

Este evident că pentru a achiziţiona o pereche de cizme de iarnă trebuie doar să te documentezi pentru a alege cea mai bună variante şi apoi, plasând comanda, aştepţi coletul acasă.