Royal Canin Mini Junior în alimentaţia pentru câinii de talie mică


Dacă ai un căţelus de talie mică ce la vârsta adultă ajung la în jur de 10 kg, atunci este evident că trebuie să îi oferi ca hrană Royal Canin Mini Junior. Dacă nu ştii exact de animăluţul tău de companie se încadrează într-o astfel de alimentaţie, menţionăm faptul că aici se încadrează: Fox terrier, Scottish terrier, Bichoni, Caniche, Shih Tzu, Pekinese sau chiar drăgălaşii Chihuahua.

Ce oferă Royal Canin Mini Junior căţelului tău?

Ştiind că aceşti căţei de talie mini trăiesc foarte mult, este necesar să fie hrăniţi cum trebuie, cu Royal Canin Mini Junior, astfel încât, odată cu înainterea în vârstă să rămână sănătoşi şi veseli, pentru a te putea bucura de vitalitatea şi drăgălăşenia lor pentru cât mai mult timp. royal canin mini junior - petmart.roAbia după ce trec şapte sau zece luni, după caz, din viaţa căţelului de talie mică, el atinge o greutate de 20 sau chiar 40 de ori mai mare decât cea de la naştere. Creşterea presupune hrană bogată în vitamine şi nutrienţi, astfel încât ea poate fi susţinută eficient prin alimentarea câinelui cu Royal Canin Mini Junior.

Atenţia pe care o acordăm câinelui prin alimentaţie cu Royal Canin Mini Junior

A avea grijă de un căţel nu înseamnă doar să te joci cu el, să îl scoţi afară şi să pui poze cu el pe facebook. Îngrijirea înseamnă şi mersul la medic, asigurarea vaccinurilor, a medicaţiei necesare, a alimentaţiei potrivite vârstei şi greutăţii. Royal Canin Mini Junior este un astfel de produs de calitate care te scapă de grija faptului că alimentaţia ar fi nepotrivită pentru căţelul pe care îl îngrijeşti.
De curând am găsit şi un set Royal Canin Mini Junior care include un pachet de 3 kg Royal Canin Mini Junior, un recipient de plastic pentru depozitarea mâncării, pahar, jucărie pentru căţel, o carte cu informaţii despre creşterea câinilor.