Parfumul preferat merită orice sacrificiu


 Un parfum Calvin Klein este preferatul meu, nu numai pentru că admir minimalismul, simplitatea care sunt promovate de acest brand, dar şi pentru că îmi place foarte mult mirosul pe care îl emană pielea mea după ce mă dau cu un astfel de produs de calitate.

Ce recomand dintre aceste parfumuri Calvin Klein?

În primul rând, aş recomanda un parfum Calvin Klein pe care mi l-am cumpărat chiar săptămâna aceasta dintr-un magazin online: Euphoria. Acest parfum este sexy şi senzual, transmiţând parcă purtătoarei nevoia de evadare din stresul cotidian, parfum calvin klein exclusiv designprin nuanţele de fructe exotice şi aromele florale precum nuanţele intense de orhidee neagră şi lotus. Mirosul surprinzător, proaspăt şi sexy oferă unei femei încredere şi eleganţă.

Aş mai putea adauga că îmi place foarte mult şi aspectul sticluţei, simplă şi elegantă, uşor avangardistă dar caracteristică şi deloc surprinzatoare pentru nişte parfumuri Calvin Klein. Mai este de subliniat că acest parfum Calvin Klein este foarte persistent, puternic, rezistând şi o zi întreagă.

Variante interesante de parfumuri Calvin Klein pentru bărbaţi

Pentru că în acelaşi colet am avut şi două parfumuri bărbăteşti, unul pentru soţul meu şi celălalt luat drept cadou pentru ziua unui prieten, îmi pot permite să spun câte ceva şi despre aromele acestora. Când vorbesc despre Calvin Klein, primul parfum bărbătesc ce îmi vine în minte împrăştie mirosul accentuat de citrice, ghimbir şi piper, ajungând ca baza să rămână cu arome de smirna şi ambră. Acesta este Euphoria Men Intense pe care l-am luat cu o reducere de 31%.

Celălalt parfum, Calvin Klein Man, luat cu 35% reducere mi se pare foarte elegant şi masculin, emanând energie prin notele de nucşoară, mentă şi dafin, mosc, chiparos şi santal.

Cred că orice persoană modernă, bărbat sau femeie, se poate regăsi cu uşurinţă în aromele speciale de parfum Calvin Klein.