Pantaloni de damă pentru toate ocaziile


Cele mai multe dintre noi preferăm, în anumite situaţii să purtăm pantaloni de damă. De multe ori îi alegem în combinaţii diverse cu bluze, cămăşi, pulovere, atunci când vrem să ne simţim confortabil, când trebuie să călătorim, la plimbare, când facem sport, în ţinute casual de fiecare zi. Pantalonii de damă sunt, cu adevărat foarte versatili şi, în funcţie de imaginaţia noastră, combinaţiile par inepuizabile.

Pantaloni de damă eleganţi, pentru birou

pantaloni office curea maroÎn cazul în care lucrezi într-o companie, într-o firmă în care trebuie să munceşti la birou, atunci pantalonii de damă pe care trebuie să îi alegi sunt cei office cu sau fără curea. Spre exemplu, o pereche de pantaloni de damă pepit cu pliuri în talie, cu buzunare şi în faţă şi în spate, stil masculin, se potrivesc foarte bine cu o pereche de pantofi cu toc înalt şi subţire şi cu o cămaşă albă. O pereche de pantaloni de damă mai largi, evazaţi peste pantofi şi potriviţi perfect pe talie pot fi combinaţi cu o bluza fantezi alb cu negru sau înflorată.

Pantaloni de damă casual pentru fiecare zi

Tinerele vor avea ca preferinţă pantalonii de damă tip jeans: de toate culorile, cu talie înaltă sau joasă, decoloraţi, pătaţi, rupţi sau impecabili, mai subţiri sau mai groşi, cu broderii înflorate sau cu motive moderne, scurţi sau lungi, stretch sau evazaţi sau largi, boyfriend. Sunt atât de multe modele de pantaloni de damă tip jeans, încât posibilităţile de combinare sunt aproape nelimitate. Nu numai tinerele pot purta jeansi, ci şi femeile mature, cu o condiţie: să aleagă acei pantaloni de damă tip jeans care li se potriveşte cel mai bine pe forma corpului, pe înălţime şi pe greutate. Pantalonii tip colant sau cei din scai sunt alte opţiuni pentru outfituri tinereşti şi relaxate.