O marca specială de mâncare pentru câini – Taste of the Wild


Întotdeauna am fost interesat să îi ofer cea mai bună hrană câinelui meu şi de aceea am studiat toate mărcile de mâncare pentru câini, astfel încât să descopăr care ar fi cea mai sănătoasă şi mai specială. De curând am găsit o marcă foarte interesantă de mâncare de câini, Taste of the Wild, despre care am aflat că se fabrică în Statele Unite ale Americii.  Ce m-a impresionat din primul moment a fost faptul că această mâncare de câini, Taste of the Wild, nu are în compoziţie cereale, dar are cartofi, mazăre, chiar şi fructe.

Hrană pentru câini pentru energie şi sănătate

În ciuda faptului că este o hrană produsă la scară largă, în industrie, consider că mâncarea pentru câini Taste of the Wild oferă ceea ce este mai bun pe piaţa de profil pentru câinele meu.taste-of-wild

De la carne de bizon, de vânat, carne de păsări sălbatice, dar şi de pui, curcan sau chiar somon, când vorbim despre mâncare câini Taste of the Wild, ştiu sigur că oferă tot ceea ce este mai bun, mai gustos pentru animăluţul meu. Pentru pui există mâncare cu vânat prăjit sau carne de bizon, cu miel, ouă, cartofi, mazăre, ulei de somon.

O varietate largă de produse în gama mâncare pentru câini Taste of the Wild

Pentru câinii de vârste diferite există pachete de hrană ce includ carne de miel, mazăre, cartofi, fructe de pădure, roşii. Gustul pe care îl oferă combinaţia amintită se pare că este nemaipomenit, atât timp cât câinii pur şi simplu se îndrăgostesc de acest produs, indiferent de vârsta pe care ar avea-o.

Raţional vorbind, ca stăpân, pot spune că dincolo de gustul special şi apetisant, există motive ce ţin de menţinerea sănătăţii animăluţului atunci când aleg mâncare de câini Taste of the Wild: proteine, vitamine, antioxidanţi, suplimente omega, elemente specifice pentru întreţinerea funcţionării în condiţii optime a sistemului digestiv.