Mihai Traistariu vrea sa se reincarneze in extraterestru


Am intrebat cåteva vedete care ar fi forma de viata care le-ar reprezenta cel mai potrivit, intr-o alta existenta. Desi o parte dintre vip-uri ne-au declarat ca nu cred in acest proces, care nu este mentionat in Biblie, ne-au dat raspunsuri dintre cele mai surprinzatoare. De departe, Mihai Traistariu are imaginatia cea mai bogata.Cåntaretul ar vrea sa devina un extraterestru inteligent, in timp ce Monica Anghel s-ar vedea cåine intr-o viata viitoare.

Mihai Traistariu nu crede in reincarnare, dar a facut un exercitiu de imaginatie si ne-a spus ca i s-ar parea interesant sa traiasca, intr-o alta viata, pe o alta planeta. “As vrea sa fiu o fiinta extraterestra, foarte inteligenta, care sa aiba capacitati mult peste cele ale pamantenilor. Sa citeasca ganduri, sa comunice telepatic, sa se deplaseze cu viteza sunetului”. In trecut, Mihai a fost femeie, a trait in vestul Africii, in jurul anului 1050 si a fost chirurg sau vraci.

Crina Matei este o persoana credincioasa si nu-i place sa vorbeasca despre posibilitatea de a reveni pe Pamant sub o alta forma de viata. Cu toate acestea, actrita ne-a spus ca este o fire romantica si o mare iubitoare de apa, motiv pentru care i-ar placea sa se reincarneze intr-un val de mare. Intr-o viata anterioara, Crina a fost o femeie care a trait in Spania in jurul anului 1200. Ocupatia ei a fost aceea de marinar, bucatar sau tamplar si a dispus de un veritabil talent oratoric, motiv pentru care a fost un bun psiholog si negociator. A profitat din plin de oportunitatile vietii si nu i-a pasat prea mult de ceilalti, posibil chiar sa-si fi abandonat familia. In aceasta viata trebuie sa fie mai perseverenta si mai serioasa, sa invete lectia rabdarii si sa nu mai esueze la jumatatea drumului, indiferent de proiectul in care se va implica.

Pamflet!!!Monica Anghel ar vrea sa fie cåine

Monica Anghel crede cu tarie in procesul reincarnarii si considera ca acest lucru ne ajuta sa trecem mai usor peste momentul invevitabil al mortii. “Pe mine personal ma ajuta acest gand, sa accept mai usor pierderea unor fiinte dragi”, ne-a spus Monica. Mare iubitoare de animale, cantareata nu putea alege altceva pentru o eventuala reincarnare decat un caine. “Am un ciobanesc mioritic si un pitbull de 13 ani. Sunt niste scumpi si ii iubesc mult de tot. Mi-ar placea si mie sa fiu un catel intr-o viata viitoare. Sunt niste fiinte adorabile, sincere, devotate si curajoase”, crede Monica Anghel. In functie de data nasterii sale, respectiv 1 iunie 1971, am aflat ca Monica a trait in 1325, undeva in centrul Angliei. Ocupatia sa a fost bijutier sau ceasornicar, fiind tot timpul atrasa de muzica si bucatarie. Misiunea ei in aceasta viata este sa ajute cat mai multi oameni nefericiti, bolnavi si singuri. Delia Matache face parte din categoria oamenilor care cred in reincarnare si ne-a marturisit ca i-ar placea foarte mult sa se fie o pasare intr-o viata viitoare. “Mi-as dori sa ma reincarnez intr-o pasare. Nu conteaza care, orice pasare, numai sa pot zbura. Cred ca ar fi minunat!” Ei bine, prin anul 750, Delia a fost o actrita sau o cantareata din Lituania. A fost preocupata de partea materiala a vietii, nu credea in Dumnezeu, motiv pentru care, in aceasta viata trebuie sa invete ca exista forte mai presus de vointa omului. Va trebui sa-si dedice viata ajutandu-si aproapele si sa evite consumul energetic exagerat.

Bote a fost calugarita
Chiar daca nu crede in reincarnare si se considera o persoana mult prea serioasa pentru a se gandi la asa ceva, il informam pe Catalin Botezatu ca intr-o viata anterioara a fost calugarita si a dus o viata plina de privatiuni. Nativul poarta o povara karmica marcata de experiente spirituale si mistice din viata trecuta. Lectia vietii anterioare se refera la libertatea spiritului si la formarea unei conceptii proprii despre lume si viata. El trebuie sa-si echilibreze karma prin transferarea spiritului sau liber in forma si culoare, in armonie si estetic.

Andreea Esca a fost pescar
Nici vedeta Pro TV Andreea Esca nu crede in reincarnare, insa noi am aflat ca a trait in anul 975 si a fost pescar in insula Hokkaido. A cutreierat apele pentru a-si hrani parintii si fratii si a murit fara a-si intemeia propria familie. In aceasta viata are datoria karmica de a avea una si a creste copii, iar pe de alta parte, de a fi in legatura cu oamenii.

Intr-o viata anterioara, Elena Udrea a fost un barbat care a murit intr-un accident de vanatoare si are karma incarcata de neimplinirile tanarului respectiv. Are datoria de a-si face legaturi puternice in societate si de a-si orienta energiile catre actiuni concrete. Va trebui sa invete sa treaca peste obstacole si astfel ea va avea parte de o viata lunga, avand predestinat un viitor stralucit.Keo este pasionat de religia budista si s-ar reincarna in orice, numai sa nu fie singur. “Ma fascineaza religia budista pentru ca nu are inceput si nici sfarsit. Imi place ideea de cerc. Mi-ar placea sa ma reincarnez tot in om, pentru ca mi se pare ca este forma de viata cea mai comunicativa si, in plus, imi este teama de siguratate. As putea sa ma reincarnez si intr-un copac in mijlocul padurii sau intr-un peste in ocean. Orice, numai sa fiu inconjurat si de alte vietati ca mine”, ne-a declarat cantaretul. Nascut pe 21 iunie 1979, cuceritorul Keo a fost intr-o viata anterioara femeie si a trait in sudul Australiei in jurul anului 1125. Nu a avut nici o legatura cu muzica si se pare ca a fost gropar sau miner si o persoana foarte energica. In aceasta viata, Keo trebuie sa invete ce este onestitatea si, mai presus de atat, sa-si construiasca o familie solida. Andreia (Trident) nu crede in reincarnare, insa daca ar fi posibil, i-ar placea sa fie tot om. “E mult prea frumos sa fii om, asa ca nu mi-ar placea sa ma reincarnez in altceva”. Daca momentan, preocuparile sale principale sunt shoppingul si vizitele la cosmetica, intr-o viata anterioara Andreia a fost librar sau chiar preot si a trait in Siberia, in anul 525. In aceasta viata trebuie sa duca la bun sfarsit proiectele incepute si mai ales sa-si dezvolte cunostintele si expansiunea mentala. Un profesor bun i-ar fi de ajutor.

Raluca de la Bambi spune ca ar vrea sa fie tot om, daca i-ar fi dat sa traiasca o noua viata. “Eu sunt o persoana foarte apropiata de Dumnezeu si nu cred in reincarnare, pentru ca nu am citit despre asta in Biblie. Cu toate astea, mi-ar placea sa fiu tot om si sa activez tot in domeniul artelor, muzica, pictura…Nu mi-as dori sa fiu animal, omul este cea mai inteligenta fiinta si cu cea mai mare putere de munca, asa ca nu am cum sa-mi doresc sa fiu altceva”. Edi Iordanescu ne-a declarat ca nu crede in reincarnare, pentru ca Biblia nu mentioneaza despre asta, dar ca i-ar placea sa se reincarneze intr-un vultur, “pentru a putea vedea si trata lumea de sus”. Intr-o viata anterioara, Edi se pare ca a fost femeie. S-a nascut si a trait in Mongolia, in jurul anului 975, iar ocupatia sa a fost una… creativa. A fost ori designer, ori inginer sau fierar, descris ca “un inveterat cautator al dreptatii si intelepciunii”.