Mâncarea preferată a câinelui meu este Royal Canin junior


Ca posesor de câine a trebuit să mă documentez cu privire la modul în care se hrăneşte un astfel de animal de casă. Am fost foarte mulţumit când am cumpărat pentru prima dată granulele Royal Canin junior pentru câini de talie maxi, deoarece îmi răspunde la cele mai multe cerinţe în alimentaţia câinelui.

Royal Canin junior adaptează hrana la rasa câinelui, la greutatea şi vârsta lui

Când ai un câine, e normal să ai în vedere şi necesarul de calorii pentru vârsta animalului, necesarul crescând odată cu vârsta lui. În acelaşi timp, mâncarea zilnică a căţelului trebuie să includă mese diversificate ţinându-se cont de o proporţie între hrana conservată, hrana semi-umedă şi cea uscată. royal canin maxi junior
Din fericire există producători de hrană pentru câini precum Royal Canin, care au avut în vedere necesarul de vitamine, proteine, minerale şi echilibrarea celorlalte elemente esenţiale dezvoltării armonioase a animalului, astfel încât nu trebuie să fac nişte calcule foarte elaborate pentru a-i stabili câinelui meu un meniu sănătos. Ştiu sigur că prin alimentarea lui cu boabe Royal canin pentru juniori de talie maxi, el are asiguată o masă săţioasă şi sănătoasă.

Cu Royal Canin juniorul meu e mulţumit de gust şi blăniţa îi străluceşte de sănătate

Hrănit la ore fixe, nu îl las să mănânce mai mult de 10 minute, chiar dacă îi place la nebunie masa cu Royal Canin junior, nu trebuie să cedez ci îi iau vasul cu mâncare din faţă, cîinele fiind obişnuit ca stăpânul să hotărască momentul în care îi ia bolul cu mâncare din faţă.
Câinele fiind un junior de talie maxi, am considerat că mâncarea uscată perfectă pentru el este Royal Canin maxi junior, în pungi de 15 kg, produsul fiind disponibil şi în ambalaje mai mici, dar eu preferându-l pe acesta deoarece mă salvează de grija mesei câinelui pentru o perioadă mai lungă de timp.