Închirieri apartamente în zona Primăverii – situație clienți 2017


Clienții nostri își doresc în general să închirieze apartamente cu un grad de conform extrem de ridicat, poziționarea în preajma unui parc liniștit dintr-o zonă centrală fiind de asemenea un criteriu foarte important.

Tendințele, așa cum le resimțim noi cei din domeniul imobiliar bucureștean, sunt de identificare a unui imobil fix pe cerințele specificate de un client. Prezentarea unui număr ridicat de rezidențe aduce după sine o notă de neîncredere din partea clientului, de cele mai multe ori aflat în criză de timp pentru a umbla și a viziona imobile. Asta aduce după sine o targetare exactă pe ceea ce clientul impune ca și cerințe în momentul în care semnează un contract cu o agenție imobiliară.apartament - primaverii

Portretul clientului pentru zona imobiliară Primăverii

Acest portret al unui client pretențios și aflat într-o permanentă lipsă de timp – ca și paranteză, este extrem de complicat să aducem la o vizionare un client care are agenda planificată cu două săptămâni înainte – are un echivalent în zona imobiliară de lux prin imobilele aflate la închiriere în zona Primăverii. Ca și tipar, un client care dorește un imobil pentru a-l închiria pentru cel puțin 6 luni nu va impune ca și criteriu primordial prețul.
Zona, amenajările interioare și confortul dat de imobil sunt criterii pe care un client, român sau străin, le impune unui consultant imobiliar. Și în astfel de situații știm că un astfel de client nu va considera esențială o anumită de bani dacă, de exemplu, are de ales între a avea panoramă la lacul Herăstrău sau la strada intens circulată. Deși zona Primăverii nu este una extrem de aglomerată, având o densitate de locuitori sub media capitalei, clienții exclusivisti caută cu preponderență ca imobilul în care vor închiria să dispună de un spațiu intern de parcare subteran.
Ca și concluzie, zona Primăverii oferă spre închiriere imobile exclusiviste pentru oameni exclusivisti.