De ce sa alegeti un mini frigider?


Pentru persoanele care calatoresc mult sau pentru cele care petrec mult timp in aer liber, un mini frigider este probabil alegerea ideala pentru drum. Acestea pot fi gasite in magazine sub diferite forme si cu aspect inedit. Din categoria mini frigider fac parte: frigiderele auto, frigidere minibar sau cele ce se pot conecta la usb .

O categorie ce a aparut foarte curand in seria de mini frigidere este cel ce se poate conecta la usb. Din pacate capacitatea acestuia de stocare este extrem de redusa, in spatiul dedicat nu incape decat o doza de suc / bere de 0.33L. Acest mini frigider se alimenteaza la orice port USB. Dupa aproximativ 5 minute, elementul de racire ajunge la o temperatura de 9 grade Celsius si dumneavoastra va puteti bucura de o bautura perfecta. Un mini frigider nu este numai un element util, design-ul face din el un accesoriu original si foarte interesant. Nu necesita instalarea vreunui program pentru functionare ci doar cuplarea corespunzatoare la portul USB al calculatorului. Mini aparatul beneficiaza de lumina interna si este compatibil cu absolut orice sistem.

mini frigidere Cea de-a doua categorie utila de mini frigider este cel care poate fi gasit in camerele de hotel. Acesta are dimensiunea potrivita depozitarii catorva sticle de bautura. Capacitatea totala a acestui mini frigider este de 50L si are compartimente speciale destinate racirii. Picioarele reglabile si faptul ca apartine clasei energetice A cu un consum optim de energie eletrica il fac un instrument puternic si demn de utilizat.

Design-ul este in general clasic, dar puteti gasi in magazine si modele mai putin conventionale, care sa va satisfaca nevoia de nou. Zgomotul pe care il face un mini frigider este foarte redus. Daca acesta persista mult timp si este mai puternic inseamna ca mini frigiderul pe care il aveti in dotare este defect. In cazul in care perioada de garantie nu a expirat inca, duceti-l in service. In caz contrar, il puteti repara la orice sediu care are specialisti ce repara frigidere.

Unele tipuri de mini frigidere bune au chiar si compartiment pentru congelare si tavita speciala pentru cuburi de gheata. Multe modele folosesc freon ecologic.

Daca doriti sa plecati in excursie, calatorie, sau pur si simplu aveti nevoie la birou de un dispozitiv care sa va mentina alimentele proaspete, la temparaturi optime, un timp mai indelungat, alegeti un mini frigider.