Cum am găsit un apartament de închiriat în Aviației?


Suntem în plină perioadă de dezvoltare economică. Nu e neapărat o consecință a dezvoltării infrastructurii românești, probabil forța de muncă și calitatea acesteia reprezintă încă un atribut decisiv pentru o companie care își dorește ascensiunea. Deci, spuneam că în această perioadă de dezvoltare, compania la care prestez a adus un consulant extern care să ajute la implementarea soluției ERP achiziționate. Și cum activez în cadrul departamentului HR, a trebuit să mă ocup de identificarea unei locuințe adecvate persoanei cu pricina.

Căutăm să închiriem un apartament în zona Aviației!

Oportunități de închirieri apartamente în zona Aviației – București sunt prezente în toate mediile. În print, în media sau la nivel relațional. Cazul nostru a fost ceva mai delicat, consultantul extern dorind să-i găsim un spațiu în care să poată trăi alături de câinele său. apartamente in aviatiei - GoldenKeyDacă v-ați confruntat cu problema închirierii de apartamente în general știți că proprietarii de astfel de locuințe nu agreează ideea de a aduce pe o perioadă determinată alături de chiriaș și un animal de companie. Unele companii imobiliare cer un tarif suplimentar pentru animal sau, cele mai multe, refuză închirierea spațiului cu pricina.

Prin urmare, posibilitățile de a închiria apartament în zona Aviației devin deodată extrem de reduse. Dintr-o ofertă variată și atrăgătoare de închirieri apartamente în Aviației, am ajuns în final la un număr de cinci apartamente care corespundeau cerințelor oaspetelui nostru. Pe lângă chiria suplimentară pe care a trebuit să o achite firma, s-a constituit și o garanție suplimentară din care eventual să se deducă eventualele daune pricinuite de

Mă gândesc că dacă mie în situația de față mi-a fost greu să găsesc un apartament de închiriat cu specificații puțin peste normal, cât de greu îi este unei firme de entertainment care aduce diverși artiști în activități culturale, oameni care de obicei au cerințe cel puțin ciudate.