Copilul vrea o petrecere de copii de ziua lui?


Bine, nu e ceva neobișnuit, e ceva absolut firesc să își dorească o petrecere la care să fie alături de cei dragi lui, să sărbătorească, să se veselească la un restaurant de petreceri pentru copii. Părinții sunt cei care trebuie să aibă în vedere tot ceea ce presupune punerea la punct a tuturor detaliilor legate de buna desfășurare, de sărbătorirea în sine. Ca părinte, cel mai ușor este să intri pe un site de pe internet, gen TrattoriaBuongiorno.ro și să completezi un formular specific în care să precizezi încă de la început ce preferințe ai. Apoi, intri în contact direct cu un consilier de evenimente care știe exact ce este de făcut în cazul unei petreceri de copii.

Un restaurant pentru petreceri de copii în București unde merită să revii

Am dus băiețelul meu la un astfel de eveniment la Trattoria Buongiorno acum două luni și atât timp cât am stat acolo am fost foarte încântată de organizare. Părinții erau relaxați, copiii se distrau de minune, fără nicio grijă. Toate detaliile fuseseră puse la punct cu ceva timp înainte, astfel încât tatăl iși permitea să dialogheze cu invitații, să se joace cu cei mici, sa fie relaxat, fără grija că trebuie să pună în ordine ceva. Chiar și tortul a fost în grija restaurantului pentru petreceri de copii din București: o frumoasă mașină de curse ornată în culorile preferate de băiețelul sărbătorit.

Foarte impresionată am fost de modul în care s-au ocupat animatorii de copiii invitați: jocuri, dansuri, glume, momente surpriză. Băiețelul meu era tot un zâmbet! Și era doar invitat. Vă dați seama cum se simțea băiețelul sărbătorit în acel moment la Trattoria Buongiorno! Astfel, am ajuns la concluzia ca dacă îi voi face ziua copilului meu, tot o petrecere pentru copii la TrattoriaBuongiorno va fi.